(+421) 917 786 221 | Top Reality 21 - Obchodná 45 | CRM | EN

Top Reality 21Kde nás nájdete ?

Top Reality 21

Kde nás nájdete ?

 

Naša kancelária sídli v centre Bratislavy na Obchodnej 45 (2. poschodie). Sme tu pre Vás od 8:00 hodiny do 20:00 hodiny od pondelka do piatku. Top Reality 21 Bratislava, Real Estate, je firma, ktorej potešením je poskytovať služby klientom, ktorí plánujú kúpiť, predať, prenajať dom, byt, alebo komerčný priestor v celej oblasti Bratislavy. Pre väčšinu z Vás je predaj alebo kúpa nehnuteľnosti  jednou z najväčších transakcií Vášho života, a preto je dôležité pracovať s renomovanou agentúrou. Neváhajte kontaktovať nášho realitného makléra a zistite viac o tom, čo môžeme pre Vás urobiť. Aby sme zaistili Vašu úplnú spokojnosť, naši makléri pracujú aj cez víkendy a počas sviatkov.

 

PREDAJ A PRENÁJOM

Pri predaji Vášho majetku sa musíte starať o množstvo detailov, ktoré Vás uberajú o čas. My tieto detaily, ako napr. nastavenie správnej ceny za Vašu nehnuteľnosť, jej prezentácia a zviditeľnenie na trhu, vyriešime za Vás.

Tím Top Reality 21 Bratislava, Real Estate, so skúsenosťami v tejto oblasti Vám pomôže presne určiť trhovú hodnotu Vašej nehnuteľnosti a presvedčíte sa, že Váš dom, byt, či nebytový priestor sa dostane do povedomia všetkých potenciálnych kupujúcich. Ponúkame profesionálny marketing každej nehnuteľnosti a čím viac budete s nami spolupracovať a nasledovať naše odborné rady, tým skôr dokážeme Váš majetok predať.

 

SŤAHOVANIE

Či už sa sťahujete do inej časti Bratislavy alebo do iného mesta, pomôže Vám Top Reality 21 Bratislava, Real Estate. Náš skúsený tím realitných odborníkov je zručný v hľadaní takej nehnuteľnosti, aby vyhovovala Vašim potrebám a rozpočtu. Ak sa plánujete do Bratislavy prisťahovať, dajte nám vedieť, veľmi radi Vám ukážeme našu aktuálnu  ponuku a odpovieme na všetky Vaše otázky.

 

MARKETING

Hľadáte spôsob, ako predať svoj majetok v oblasti Bratislavy? Správny marketing Vašej nehnuteľnosti môže zaistiť rýchly predaj. Naše skúsenosti v Top Reality 21 Bratislava, Real Estate, v oblasti marketingu nehnuteľností sú neprekonateľné. Máme nástroje a odborné znalosti na to, aby Váš majetok bol pre potenciálnych kupcov maximálne viditeľný. Naše skúsenosti využijeme vo Váš prospech!

 

KÚPA

Či už hľadáte svoj prvý dom, byt, alebo ďalší dom, byt nikto Vám neporadí lepšie ako Top Reality 21 Bratislava, Real Estate. Skúsenosti nás naučili, že každý domov je jedinečný, pretože vieme, že požiadavky každého klienta sú jedinečné. Budeme s Vami spolupracovať a pomôžeme Vám vybrať nehnuteľnosť, ktorá bude spĺňať Vaše predstavy, nech sú akékoľvek. Vždy sme tu pre Vás!

 

OBCHOD

Hľadáte tie pravé komerčné nehnuteľnosti? Rokmi úspešného fungovania si Top Reality 21 Bratislava, Real Estate, vytvorila pracovné vzťahy, vďaka ktorým naši makléri uskutočnili množstvo úspešných obchodných transakcií s nehnuteľnosťami v oblasti Bratislavy.